Night ladies overgang

Zo simpel & zo effectief 

Ontketen de kracht van vrouwelijke vitaliteit met  One More Night Ladies, een synergie van natuurlijke ingrediënten ontworpen om hormonale balans te ondersteunen, het immuunsysteem te versterken en welzijn te bevorderen. Ontdek een nieuw hoofdstuk van vitaliteit en evenwicht met de speciaal samengestelde transdermale patches. Daarnaast helpt het om optimaal te genieten van de liefde. Het is de allereerste lustopwekkende pleister.

One More night ladies bevat aan aantal stoffen die je waarschijnlijk allemaal bekend voorkomen. Juist door ze samen in een patch te brengen en het voordeel van de transdermale techniek werken de stoffen goed op jouw hormoonbalans. Deze sterke patch is prima in staat om jouw hormonen te reguleren maar wat denk je van de combinatie samen met de Melatonine Plus patch?

star

Omega-3

Dit onverzadigde vetzuur moet extern worden ingenomen voor maximale effectiviteit. Het speelt een cruciale rol bij de gezondheid van de bloedvaten in het genitale gebied. Bovendien bevordert het de toename van hormoonsecretie.

star

Ginseng

Een krachtige antioxidant, reguleert de bloedstroom en bevordert celregeneratie. Het staat bekend om zijn hoge adaptogene eigenschappen.

star

L-Arginine

Dit aminozuur is semi-essentieel, wat betekent dat het lichaam het niet zelf kan produceren. Het vormt de essentiële bouwsteen van stikstofmonoxide en draagt bij aan vasculaire expansie.

star

Zink

Een essentieel element voor het immuunsysteem, speelt tevens een rol bij de activatie van seksuele hormonen.

star

Dioscorea Bulbifera

Dit is een plant afkomstig uit het Verre Oosten. Het speelt een rol in de regulatie van hormonen, waaronder FSH en estradiol. In het Verre Oosten wordt het als supplement gebruikt bij vruchtbaarheidsproblemen.

star

Gember

Wie kent hem niet? Het betreft een plant met krachtige antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, die tevens de bloedcirculatie reguleert.

star

Lady Perox

Versnelt de bloedstroom en voorziet de geslachtsorganen van zuurstof

star

Trifolium pratense

Rode Klaver bevat fyto-oestrogenen, die qua structuur lijken op menselijke oestrogenen. Daarom wordt het ingezet om symptomen van de menopauze te verminderen, zoals opvliegers en stemmingswisselingen.