Betere deal

Zorg voor gezondheid & portemonnee

Bestel je eigen producten bij One More en verdien je  aankoop terug

One More
International

Dit bedrijf is al 10 jaar actief en heeft de patches ontwikkeld met artsen in Turkije. Sinds dit jaar heeft One More ook een hoofkantoor in Nederland. Dit geeft een geweldige kans voor mensen die hun gezondheid serieus nemen maar ook hun portemonnee.

Men maakt gebruik van een snelgroeiend netwerk en hoe actiever je daar in bent hoe meer geld je er zelf mee verdiend. Let op! Dit hoeft helemaal niet. Alles mag, niets moet!

Inschrijven
Waarom?

Als je geïnteresseerd bent in een product van One More is het slimmer om dit direct bij de leverancier te kopen, dat lijkt me duidelijk! Je melk zou ook een stuk goedkoper zijn als je die bij de boer kon kopen.

De inschrijving is gratis, en door je eerste producten te bestellen krijg je daarna altijd je korting. Dus welke producten van One More je ook wilt bestellen je kunt ze blijvend met deze korting bestellen.

Nog veel meer
voordeel

Over de patches kan ik een hele dag praten. De werking is zo effectief dat ik steeds verrast ben als ik terugkoppeling krijg van mijn cliënten.  Dat is het aller aller belangrijkste!

Zo, dat is gezegd! De producten zijn het belangrijkste en ik zou willen dat alle mensen ze gingen gebruiken. En dat wil One More natuurlijk ook. Dus als jij als enthousiaste gebruiker ook andere mensen blij maakt dan beloond One More je daar ruim voor! Daar kan ik ook een uur over uitleggen maar dat zal ik doen als we wat stappen verder zijn.

 

Vul je gegevens in

    Vul je gegevens in, en ontvang een e-mail met een inschrijvingslink voor de One More-website, waar je moeiteloos jouw producten kunt bestellen. Ook vind je hier een link naar een video die stap voor stap de procedure illustreert.

    De inschrijving op de site van One More is volledig gratis en dit blijft ook zo. Na inschrijving kun je dus altijd rechtstreeks je eigen producten kopen met een fijne korting.