Over mij

Doelgericht en daadkrachtig jouw klacht aanpakken en verhelpen, een fijne uitdaging!

Leuk dat je wil weten wie jouw behandelaar wordt! Mijn naam is Claudia de Haas. Ik woon samen met mijn vriend en wij proberen twee studenten een beetje in de vaargeul te houden zodat ze niet al te vaak ergens tegen aan “botsen”.

Leven met pijn!

Als je een oud klasgenoot zou vertellen dat Claudia zo’n energieke ondernemer is dan zouden ze je vreemd aankijken. Heel mijn school en studietijd was ik een beetje een sloom kind. Ik sliep veel en lang en had vaak buikpijn of was ziek. Gemiddeld was ik in een jaar toch wel een week of 8 niet op school vanwege ziekte.  Natuurlijk gingen we hier mee naar een arts maar meer dan een antibioticakuur kon hij me ook niet geven. Pas toen ik in mijn werkende leven toch wel opvallend vaak ziek was en ik mijn best moest doen om niet in slaap te vallen tijdens mijn werk moest ik toch iets gaan ondernemen.

Een goede vriendin adviseerde me in 2000 naar een osteopaat te gaan. Een gouden zet. Hij zette me op het spoor van andere, goede, voeding en daardoor werd ik een nieuwe Claudia. Claudia 2.0! Ik liep over van energie en de buikpijn en andere klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Je snapt het, over die manier van eten wilde ik natuurlijk alles weten. Ik heb me suf gelezen over voeding en gezondheid in de breedste zin van het woord. Ik besloot mijn marketingbedrijf te verkopen en weer te gaan studeren.

Ik kon direct aan de slag in Eindhoven bij een orthomoleculair arts als therapeute. En het gekke, je raad het al,

ik kreeg vaak mensen voor een behandeling met klachten die ik zelf zolang had ervaren. Want die buikpijn klachten en vermoeidheid gaven allerlei andere klachten maar stiekem was er veel terug te voeren naar de allergieën die ik zelf had opgelost.

Na 5 jaar leren uit de onuitputtelijke bron die de arts was, heb ik een groepspraktijk mee opgezet met 4 therapeuten. Hier werkte ik met Raymedy meet- en behandelapparaat en behandelde heel diverse klachten. Vanwege corona moest de praktijk na ruim 6 jaar sluiten.

Wat nu dan? De apparatuur waar ik mee werkte kon wel een vernieuwingsrondje gebruiken dus ging ik op zoek. Als therapeute mocht ik nog geen cliënten ontvangen, want lockdown. Maar met de QuantumX kon ik mensen over de hele wereld op basis van hun DNA behandelen zonder ze fysiek te zien. Dit is geweldig inspirerend.

Ja, ik begrijp dat een behandeling op afstand heel vreemd klinkt. Maar de behandeling vindt plaats op een stukje van jouw eigen DNA, na een goede intake of een goed gesprek. De kennis en ervaring die ik inmiddels heb wil ik graag met je delen om er voor te zorgen dat jij je ook zo fit en gezond kunt voelen als ik. En daarvoor hoef jij niet de hele bibliotheek leeg te lezen.

Ik werk dus sinds 2021 vanuit mijn praktijk aan huis en geniet hier met volle teugen van, ondanks de fysieke afstand tot de cliënten voel ik mij enorm betrokken bij elke client. Zoals het woord junction al zegt is mijn werk een soort van kruising waar alle ervaring, studie, kennis en kunde samenkomt in mijn werk.

Nog een beetje meer Claudia

Sport is een belangrijke factor in mijn leven en in ons gezin. Ik sport zelf graag en regelmatig maar ik ga ook graag kijken, zo ben ik regelmatig langs de velden te vinden en proberen we ook elke 4 jaar de Olympische spelen te bezoeken. 

Naast werken en sporten ben ik ook dol op muziek, het geeft me energie. Ik wordt al bij als ik denk aan de zomer waar ik met vrienden 4 dagen aan een stuk naar verschillende bands mag gaan kijken. De energie die ik krijg van de mensen en de muziek is met geen pen te beschrijven.

Mijn leven is heerlijk! Ik geniet van mijn werk, mijn gezin, mijn vrienden en de leuke dingen die ik doe!

Mijn visie op gezondheid

Bijna alle mensen worden gezond geboren. Als dat niet zo was dan waren we in die 300.000 jaar dat de mens op aarde is al lang uitgestorven. Het tegendeel is waar, de bevolking groeit nog elke dag. Ik ben er van overtuigd dat ook jij gezond kunt worden en blijven op een natuurlijke manier. Jij bent niet de eerste met klachten en zeker niet de laatste, maar jij bent misschien wel een van de eerste die de kracht van de QuantumX behandelingen durft te ervaren. Ben jij de voorloper in de zorg voor jezelf die je klacht op basis van DNA aan durft te pakken?