Transdermaal Therapeutische Systeem

Waarom zou je OneMore Patches gebruiken?

Terwijl het langzaam de hele wereld veroverd is het in Nederland relatief nieuw. De transdermale therapeutische systemen, ook wel bekend als de transdermale golftechnologie, zijn de snelste en meest effectieve methode na de injectiemethode. De ingrediënten die in de producten aanwezig zijn, dringen het lichaam binnen via de huid, van de opperhuid (epidermis) naar de lederhuid (dermis), het onderhuidse bindweefsel (hypodermis) en uiteindelijk komen ze in de bloedbaan terecht via de haarvaten.

Painless nights

Painless Night

Deze patch staat niet voor niets als eerste in de lijst. Dit is echt de topper onder de patches. Painless night combineert kruiden, vitaminen, mineralen en elementen die de energie in je spieren en weefsels versterken. Met deze methode zal de transdermale pleister het lichaam helpen zichzelf te genezen en sneller en gemakkelijker te herstellen.

Voordelen

Zomaar wat voordelen

 • Helpt bij stijfheid en gewrichtspijn
 • Versnelt het herstelproces bij zachte weefselblessures
  (verstuiking, scheur, droge huid, etc.)
 • Bevordert het genezingsproces van de huid 
 • Stimuleert de productie van smeermiddelvloeistoffen
  om de gewrichtsmobiliteit te verbeteren
 • Herstelt de elasticiteit van de wervelkolom
 • Verlicht pijn afkomstig van verschillende musculoskeletale
  systemen
 • Verhoogt de energie, uithoudingsvermogen
  en kracht van het lichaam, verbetert de concentratie, herstelt de fysieke conditie, produceert gezonde bloedcellen.
 • Reguleert het hart, verlaagt de bloeddruk,
  bevordert de uitstroom in het lichaam.
inhoud

Painles nights bevat:

Koreaanse rode ginseng – Glucosamine – Zilverionen -Saponinen – Organisch germanium – Calcium –  Kalium Magnesium

Hormoonbalans

Een goede hormonale balans is een voorwaarde voor een goede mentale toestand. Balanceert het oestrogeenniveau
en andere vrouwelijke hormonen. Hierdoor vermindert het risico op  hartproblemen en voorkomt vroegtijdige menopauze. Bij vrouwen in de menopauze helpt het lichaam deze periode rustiger door te komen.

L-arginine die oraal wordt ingenomen, wordt tot 30% opgenomen, terwijl het met transdermale technologie tot
95% wordt opgenomen.

Helpt de kwaliteit van vrouwelijke eitjes verbeteren; bij onvruchtbaarheid vergroot het de kans op een succesvolle passage door in vitro procedures en verbetert het de algehele conditie van het voortplantingssysteem en het libido!

One More Night men

De naam van deze patches doet iets anders vermoeden dan je zou verwachten. Night men brengt hormonen terug in balans daar waar dat niet het geval is. Door deze in balans te brengen wordt het lichaam vitaler maar ook je seksleven krijgt een behoorlijke boost. Dit is de eerste afrodisiacum patch in de wereld. 

beter sexleven

SlimStyle by One More

Deze krachtpatser normaliseert je metabolisme zodra je de patch aanbrengt op je lichaam. Het zorgt ervoor dat je suikerspiegel stabiel blijft waardoor je eetlust behoorlijk verminderd. Ik hoor je denken, ja ja, het zal wel. Deze patches doen wat ze beloven en geven jou stapje voor stapje je gewenste figuur. 

Dekamin Boost je energie
 

Dekamin: boost je energie

Dekamin is een krachtig product dat via een pleister essentiële voedingsstoffen zoals magnesium, vitamine D, vitamine K en vitamine C levert. Het bevordert de algemene weerstand, versterkt het immuunsysteem, ondersteunt de gezondheid van botten en tanden, en geeft een boost aan energie. Met een doordachte combinatie van deze vitamines helpt Dekamin bij vermoeidheid, verbetert het de huidgezondheid en biedt het ondersteuning aan het cardiovasculaire systeem.

One More Melatonine+

 Melatonine-van One More is ontworpen om slaapproblemen effectief aan te pakken, met ingrediënten zoals melatonine, lavendel en rozenextract. Slaaptekort kan leiden tot verstoring van hormonen, gewichtstoename en risico op diabetes. Melatonine, van nature geproduceerd door het lichaam, wordt vanaf 40 jaar minder aangemaakt, en het patch vult dit aan. Het bevordert niet alleen een goede nachtrust, maar heeft ook positieve effecten op het immuunsysteem en stressmanagement.

Vitamine B!2 one more

One More B12+

Ben je op zoek naar een dynamische boost voor je gezondheid?
Maak kennis met onze B12+ variant, een innovatief Transdermaal
Therapeutisch systeem dat vitamines rechtstreeks de diepe
huidlagen laat doordringen, voor een snelle en efficiënte opname
in je bloedstroom.

Omega-3 Omevia

Omevia

Transformeer je welzijn met onze revolutionaire Omeva-patches! Ontdek de kracht van omega-3, co-enzym Q10, DHEA en Pregnenolone, verpakt in een eenvoudig te gebruiken patch. Laat ontstekingsremmende omega-3 je geheugen, huid, haar en algehele gezondheid verbeteren, terwijl co-enzym Q10 zorgt voor een energieboost en anti-aging effect. DHEA reguleert hormonen, metabolisme en verbetert welzijn, terwijl Pregnenolone geheugen en ontstekingsremmende eigenschappen biedt. Geef jezelf de zorg die je verdient met Omeva-patches – waar welzijn begint!

Pure welness van One More

Naast de producten die de jouw gezondheid verbeteren heeft One more een lijn met mooie verzorgende producten. 

Callogeen patches

One more collageen patches

De meest handige manier om je huid van collageen te voorzien; SORNIE COLLAGEN PATCH! Sornie Collagen Patch is een dermale pleister die is vervaardigd met behulp van transdermale golftechnologie en is ontworpen om je huid kracht, elasticiteit en vitaliteit te geven.

Ingrediënten: collageen, Co-enzym Q10, Acacia honing, Vitamine E en Ginseng

Anti-Aging mask

Anti aging mask

SORNIE ANTI-AGING MASKER!

De meest aangename manier om de tekenen van huidveroudering te vertragen.Dit masker stimuleert cel vernieuwing en helpt je er gezonder en jonger uit te zien.

ingrediënten: Aloe Barbedensis, Lectine, Retinol A, hyaluron zuur, ginseng Organische olie, collageen & peptides

Face lifting mask

Facelifting mask

Verstevigd de kaaklijn! Masker van Lumiere, geschikt voor alle huidtypen, helpt bij het verstevigen van de huid, vooral op plekken die vatbaar zijn voor verslapping, zoals de kaaklijn en wangen. Het benadrukt de gezichtscontouren, waardoor de huid er steviger uitziet en de kaaklijn beter gedefinieerd wordt.

Ingrediënten: Acetyl Hexapeptide-8, Nija Cica Balsem, Coffea Arabica, Vitis Vinifera, Ventella Asiatica

Zelfs jouw trouwe viervoeter wordt blij van One More

Huisdieren worden er blij van

Powsy voor hond en kat

Dankzij de speciale formule biedt het bescherming tegen mogelijke besmettingen van huidaandoeningen. Bij regelmatig gebruik elimineert het bacteriën en virussen, waardoor een einde komt aan het probleem van slechte lichaamsgeur. Het biedt ook bescherming tegen vlooien en teken. Het geeft de vacht zachtheid en glans..

Wanneer te gebruiken?

Schimmel, schurft, eczeem, overmatig haarverlies, allergie, open wonden, slechte adem, tandvleesontsteking, kin acne, vette staart, oor mijt, pootscheuren, neusscheuren, traanvlekken, mondhoekvlekken, pootschimmel, ondersteunt de behandeling van problemen in het genitale en rectale gebied.

Pawsy waar dieren blij van worden
Omicoff gezonde koffie

Super Nieuw! Omicoff

Omicoff is een reden om jouw koffie moment aan te passen. Deze koffie is naast dat hij heel lekker is  ook bijzonder gezond. Vol belangrijke stoffen die jouw lichaam en geest de boost geven die je nodig hebt.  Gooi alle energiedrankjes de deur uit want Omicoff heeft zoveel voordelen dat je dat zelf wilt ervaren! 

Omicoff is nu al te koop in een pakket, pas 1 mei is het lost te bestellen. Er zijn 3 smaken, lees meer…..