iTeraCare: revolutie in zelfzorg

Ervaar zelf de kracht van terahartz, warmte en optische kwarts

Prife iTeraCare Haas Junction

Jouw gezondheid is het belangrijkste dat er is! 

Je zult het wel vaker hebben gehoord: dit is een revolutie in de gezondheidszorg! Zeker als je al lang klachten hebt dan lijkt er geen weg naar een gezond lichaam. Maar met de iTeraCare™ heb je zelf je gezondheid weer in de hand. Een cliënt noemde het zo mooi “het lijkt wel of je weer terug wordt gezet naar je fabrieksinstellingen”. En zo is het! De iTeraCare is een nieuw product dat gezondheid voor iedereen mogelijk maakt.

De iTeraCare™ lijkt een haardroger maar behalve warme lucht komt er ook Terahertz frequentie uit. De combinatie van die warme lucht met Terahertz zorgt ervoor dat de genezende frequenties tot 30 cm in je lichaam doordringen. Daarmee zorgt het dat verkeerde cellen worden afgevoerd en slapende cellen worden geactiveerd. Dus zet de klok van veroudering stil en behandel je zelf dagelijks met de iTeraCare™!

In de onderstaande video ontdek je hoe de iTeraCare werkt

Waarom werkt het zo goed?

De iTeraCare™ is een slim apparaat. Het combineert warmte met Terahertz. Maar waarom is dit dan zo goed voor jou? Jouw lichaam bestaat uit frequenties. Dat klinkt ingewikkeld maar neem dit maar gewoon aan als een gegeven. Als cellen een afwijkende frequentie hebben dan krijg je klachten.

De iTeraCare™ geeft Terahertz frequenties die lijken op de ideale frequentie van je eigen cellen. Door de Terahertz te combineren met de warmte kan het 20 tot 30 cm in je lichaam door dringen en laat de cellen resoneren waardoor jouw eigen cellen weer in de ideale frequentie komen.  Hiermee word je dus met elke behandeling weer een stukje gezonder.

Welke klachten?

De iTeraCare™ is een alleskunner. Als je snapt dat klachten veroorzaakt kunnen worden door afwijkende frequenties, trillingen, en dat de iTeraCare de juiste frequenties kan geven om je cellen weer gezond te maken dan begrijp je dat je er heel veel klachten mee kunt verhelpen. Van huidproblemen tot vermoeidheid en alles wat ertussen zit. Hier voel je ook direct het probleem aan komen……. hoe kan dat dan, een apparaat dat je overal voor kunt gebruiken? Denk dan maar even terug aan het verhaal over de gezonde en afwijkende frequenties.

 

Verbeteren bloedsomloop
Verbeteren (micro) doorbloeding
Verbeteren immuunsysteem
Verbeteren immuunsysteem
Versoepelen gewrichten
Versoepelen gewrichten
Endocriene klieren
Reguleren endocriene klieren
Gezonde cellen
Elimineren ongezonde cellen

Pijnen 

Schouderklachten

Huidklachten

Acne

Ontstekingen

Rhinitis

problemen 

Meridianen

Hoe werk ik er mee?

Bij aankoop van de iTeraCare™ ontvang je een handleiding met de meest voorkomende klachten. Voor dat je aan een behandeling begint blaas je, 2 minuten,  met de iTeraCare™ op een kan met warm water. Net voor je gaat beginnen drink je twee glazen Terawater wat ervoor zorgt dat vrijgekomen afvalstoffen makkelijk het lichaam kunnen verlaten. Daarna blaas je de warme lucht op de plaatsen die in de beschrijving staan of op de gebieden waar jouw klacht zit. Als je klaar bent met de Warming up met iTeraCare behandeling dan drink je weer twee glazen warm Tera water. Zo simpel is het!  Je doet het wanneer het jou uit komt en op de plaats waar jij het nodig hebt. De iTeraCare™ is handzaam dus makkelijk overal mee naar toe te nemen. De iTeraCare is geschikt voor alle leeftijden maar ook op huisdieren heel goed te gebruiken.

Prife iTeraCare Haas Junction

Hoe kan ik een gecertificeerde iTeraCare bestellen?

Na ruim 15 jaar als therapeut verbaas ik me elke keer weer over de resultaten van de iTeraCare™ . Ik kan het wel van de daken schreeuwen. Ook al behandel ik dagelijks met plezier veel cliënten, zie ik ook het voordeel van de cliënten zichzelf laten behandelen met de iTeraCare™. Het geeft je zoveel vrijheid dat je altijd en overal jezelf kunt behandelen. Daarom heb ik de iTeraCare™ in mijn assortiment opgenomen. De iTeraCare™ blazer is de terahertz-blazer waarvan je zeker weet dat je kwaliteit geleverd krijgt. Maar zoals met alles wat succesvol is probeert de concurrentie dit na te maken. Op AliExpress of Ebay zijn ook blazers te koop voor minder geld. Helaas blijkt dat deze vaak niet over dezelfde onderdelen en eigenschappen beschikken. Hierdoor hebben de namaak exemplaren geen of een fractie van de kracht van de gepatenteerde iTeraCare. ITeraCare™ biedt service en garantie, is uitgebreid en gecertificeerd en getest (62 klinische testen beschikbaar, uitgevoerd door de hoog aangeschreven onderzoeksbureaus Chinogem en Beijing Academy of Science).

4 modellen

Er zijn 4 soorten apparaten. De Classic, Primium, Premium plus en de Pro. Voor dagelijks thuisgebruik is de Classic een goede keuze. Wil je de iTeraCare™ in je praktijk inzetten dan raad ik je de Primium aan. De Pro is echt een stap duurder en dus geschikt voor een grote praktijk die echt heel veel behandelen. Voor heel Europa gelden vaste prijzen. De iTeraCare™ is simpel te bestellen en binnen Nederland in 2 dagen thuisbezorgt.

Kies jouw perfecte iTeraCare

Beste keuze i iTeraCare classic
€499,-

Thuis gebruik

Product Model : DS-313
Voltage : 110V
Frequency : 50Hz
Power : 600W-800W
Sound : ≤65dB

3 behandel standen

Maximaal 1 uur hoogste stand
4e Generatie iTeracare

Slimste keuze iTeraCare Premium
€1499,-

Thuis en/of professioneel gebruik
Product Model : DS-1566
Voltage : 110V
Frequency : 50Hz
Power : 600W-650W
Sound : ≤65dB
5de generatie
Weegt 350 gr 650 watt.
Werkt sneller dan de Classic
2 Standen
Automatische afkoelfunctie
Professionele harde koffer

iTeraCare premium Plus
€882,-

Beschermende zachte behuizing 

Productmodel: pp250

Vermogen: 600 W-800 W

Spanning: 110 V

Frequentie: 50 Hz

Geluid: <50 dB

Lengte: 32,5 cm

3 blaasmodi:

Hoge ventilator kamertemperatuur

Medium ventilator gemiddelde

warmte

Hoge ventilator hoge warmte

Stillere werking dan het

origineel premium modell

iTeraWater

Een andere mooie verrassing is dat water dat je behandeld met de iTeracare enorm veel gezondheidsvoordelen heeft! Water drinken is natuurlijk sowieso gezond maar met de iTeraCare wordt het water gestructureerd en daardoor veelbeter opneembaar voor je cellen. In de onderstaande video word je duidelijk waarom het iTeraWater zo effectief is:

Prife iTeraCare Haas Junction

Waarom niet bestellen bij Chinese sites?

Jij hebt ook snel even gegoogled toch? Waarom kan je bij Alibaba of andere sites een iTeraCare kopen voor 80 euro? Je bedacht het waarschijnlijk zelf al. Ze werken niet volgens de principes van de Prife iTeraCare. Ik heb de twee met elkaar vergeleken en het was al snel duidelijk dat behalve warme lucht er niet veel uit de “namaak” iTeraCare komt. De intense verandering die je in je lichaam voelt tijdens een behandeling met de Prife iTeracare is zeker niet wat je ervaart met de namaak modellen. Meer weten over de iTeraCare: https://www.prifeintl.com/iTeraCare