iTeraCare revolutie

Revolutie in de gezondheidszorg

Je zult het wel vaker hebben gehoord: dit is een revolutie in de gezondheidszorg! Zeker als je al lang klachten hebt dan lijkt er geen weg naar een gezond lichaam. Maar met de iTeraCare™ heb je zelf je gezondheid weer in de hand. Een client noemde het zo mooi “het lijkt wel of je weer terug wordt gezet naar je fabrieksinstellingen”. En  zo is het! De IteraCare is een nieuw product dat gezondheid voor iedereen mogelijk maakt.

De iTeraCare™ lijkt een haardroger maar behalve warme lucht komt er ook TeraHertz frequentie uit. De combinatie van die warme lucht met TeraHertz zorgt er voor dat de genezende frequenties tot 30 cm in je lichaam doordringen. Daarmee zorgt het dat verkeerde cellen worden afgevoerd en slapende cellen worden geactiveerd. Dus zet de klok van veroudering stil en behandel je zelf dagelijks met de iTeraCare™!

Voordelen van de iTeraCare

Waarom werkt het zo goed?

De iTeraCare™ is een slim apparaat. Het combineert warmte met TeraHerz. Maar waarom is dit dan zo goed voor jou? Jouw lichaam bestaat uit frequenties. Dat klinkt ingewikkeld maar neem dit maar gewoon aan als een gegeven. Als cellen een afwijkende frequentie hebben dan krijg je klachtem.Technologie van iTeraCareDe iTeraCare™ geeft TeraHetz frequenties die lijken op de ideale frequentie van je eigen cellen. Door de terahertz te combineren met de warmte kan het 20 tot 30 cm in je lichaam door dringen en laat de cellen resoneren waardoor jouw eigen cellen weer in de ideale frequentie komen.  Hiermee wordt je dus met elke behandeling weer een stukje gezonder.

Welke klachten?

De iTeraCare™ is een alleskunner. Als je snapt dat klachten veroorzaakt kunnen worden door afwijkende frequenties, trillingen, en dat de iTeraCare de juiste frequenties kan geven om je cellen weer gezond te maken dan begrijp je dat je er heel veel klachten mee kunt verhelpen. Van Astma tot vermoeidheid en alles wat er tussen zit. Hier voel je ook direct het probleem aan komen……. hoe kan dat nou, een apparaat dat je overal voor kunt gebruiken? Denk dan maar even terug aan het verhaal over de gezonde en afwijkende frequenties.Welke klachten behandel je met de iTeraCare

Hoe werk ik er mee?

Bij aankoop van de iTeraCare™ ontvang je een handleiding met de meest voorkomende klachten. Voor dat je aan een behandeling begint blaas je, 2 minuten,  met de iTeraCare™ op een kan met warm water. Net voor je gaat beginnen drink je twee glazen Terawater wat er voor zorgt dat vrijgekomen afvalstoffen makkelijk het lichaam kunnen verlaten. Daarna blaas je de warme lucht op de plaatsen die in de beschrijving staan of op de gebieden waar jouw klacht zit. Als je klaar bent met deWarming up met iTeraCare behandeling dan drink je weer twee glazen warm Tera water. Zo simpel is het!  Je doet het wanneer het jou uit komt en op de plaats waar jij het nodig hebt. DeiTeraCare™ is handzaam dus makkelijk overal mee naar toe te nemen. De iTeraCare is geschikt voor alle leeftijden maar ook op huisdieren heel goed te gebruiken.

Hoe kan ik een gecertificeerde iTeraCare bestellen?

Na ruim 15 jaar als therapeut verbaas ik me elke keer weer over de resultaten van de iTeraCare™ . Ik kan het wel van de daken schreewen. Ook al behandel ik dagelijks  met plezier veel clienten, zie ik ook het voordeel van de clienten zichzelf laten behandelen met de iTeraCare™ . Het geeft je zoveel vrijheid dat je altijd en overal jezelf kunt behandelen. Daarom heb ik de iTeraCare™ in mijn assortiment opgenomen.DiTeraCare blazer is de terahertzblazer waarvan je zeker weet dat je kwaliteit geleverd krijgt. Maar zoals met alles wat succesvol is probeert de concurrentie dit na te maken  Op AliExpress of Ebay zijn ook blazers te koop voor minder geld. Helaas is blijkt dat deze vaak niet over dezelfde onderdelen en eigenschappen beschikken. Hierdoor hebben de namaak exemplaren geen of een fractie van de kracht van de gepatenteerde iTeraCare. IteraCare™ biedt service en garantie, is uitgebreid en gecertificeerd en getest (62 klinische testen beschikbaar, uitgevoerd door de hoog aangeschreven onderzoeksbureaus Chinogem en Beijing Academy of Science).

Ik bestel een iTeraCare!

3 modellen

Er zijn 3 soorten apparaten. De Classic, Primium en de Pro. Voor dagelijks thuisgebruik is de Classic een goede keuze. Wil je de iTeraCare in je praktijk inzetten dan raad ik je de Primium aan. De Pro is echt een stap duurder en dus geschikt voor een grote praktijk die echt heel veel behandelen. Voor heel Europa gelden vaste prijzen. De iTeraCare is simpel te bestellen en binnen Nederland in 2 dagen thuis bezorgt.

pro primium en classic

 

Itera care en wetenschap

Waarom niet bestellen bij Chineese sites?

Jij hebt ook snel even gegoogled toch? Waarom kan je bij Alibaba of andere sites een iTeraCare kopen voor 80 euro? Je bedacht het waarschijnlijk zelf al. Ze werken niet volgens de principes van de Prife iTeraCare. Ik heb de twee met elkaar vergeleken en het was al snel duidelijk dat behalve warme lucht er niet veel uit de “namaak”iTeraCare komt. De intense verandering die je in je lichaam voelt tijdens een behandeling met de Prife iTeracare is zeker niet wat je ervaart met de namaak modellen. Meer weten over de iTeraCare: https://www.prifeintl.com/iTeraCare

Ik bestel een iTeraCare!