One more melaton plus

Optimaliseer je nachtrust met One More Melatonin Plus patches!

Wat is Melatonine

Melatonine, het ‘nachthormoon’, wordt door het lichaam afgescheiden en werkt als een krachtige ondersteuner voor het hele lichaam. Melatonine is veel meer dan een lichaamseigenstof die slaap bevordert. In de video leer je de kracht van melatonine kennen.  Ook voor de goede slaper is melatonine een ware booster voor hart, zenuwen, en heeft een enorm anti-aging effect! Kijk de video en kom er alles over te weten. 

Ingrediënten

  • Lavendel essentiële olie
  • Rozen essentiële olie
  • Melatonine

AANBEVOLEN GEBRUIK
One More Melatonin Plus is geschikt voor dagelijks gebruik.
Breng een patch aan een halfuur voor het slapengaan aan en verwijder deze patch bij het ontwaken

INHOUD
24 patches, (1 maand voorraad)

Melatonin plus one more

Ritme

Melatonine, geproduceerd door de pijnappelklier in de hersenen, is een hormoon dat voornamelijk de circadiaans ritme van het lichaam reguleert. Hoewel het niet wordt geclassificeerd als een natuurlijke neurotransmitter, speelt het een cruciale rol in de slaap-waakcyclus en algemene biologische ritmes.

De productie van melatonine, die doorgaans varieert van 5 tot 20 microgram bij jonge en middelbare volwassenen, begint af te nemen na de leeftijd van 45. Deze afname in melatonineproductie met de leeftijd wordt geassocieerd met veranderingen in slaappatronen en circadiane regulatie.

Leuke bijwerking!

Diverse gebruikers geven aan dat de hooikoorts als sneeuw voor de zon verdween. Misschien een beetje vreemd om met een patch op je hoofd naar je werk te gaan. Dan mag je hem rustig achter in je nek plakken. 

Kijk eens net iets verder

Het bevorderen van een goede nachtrust hangt nauw samen met de aanmaak van twee essentiële hormonen: serotonine en melatonine. Opmerkelijk genoeg vindt meer dan 80% van de productie van deze hormonen plaats in de dikke darm. Een gezonde darm en darmflora zijn dus van vitaal belang, aangezien ze rechtstreeks invloed hebben op de hoeveelheid serotonine en melatonine die in de darmen wordt aangemaakt. Wanneer je darmfunctie optimaal is, vertaalt zich dat automatisch naar een verbeterde slaapkwaliteit, omdat deze hormonen dan ook effectiever worden geproduceerd. Wil jij weten waarom er te weinig melatonine wordt aangemaakt in je darmen?  Denk eens aan een Bioresonantie meting/behandeling op basis van jouw DNA.