Dekamin

Dekamin Boost je energie

Dekamin: jouw bron van energie en vitaliteit!

Dekamin is ontworpen om je energie te geven door het vrijgeven van gunstige stoffen die je lichaam nodig heeft. Het richt zich vooral op het versterken van je algehele weerstand, het stimuleren van energie, het versterken van je immuunsysteem en het bevorderen van de gezondheid van je huid, tanden en botten.

BOOST JE ENERGIE
EN VOEL JE BETER!

Wil je je vitaliteit een boost geven? Ontdek One More Dekamin patches! Deze patches zijn geformuleerd met een krachtige mix van essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamines D, C, K2 en magnesium. Door de actieve ingrediënten via de huid toe te dienen, worden ze efficiënter opgenomen in de bloedbaan dan bij orale inname, wat helpt om je energieniveau te verhogen en je gezondheid te ondersteunen.

Wat zit er in?

VITAMINE D

Ook wel bekend als de ‘zonneschijnvitamine’, is van vitaal belang voor je immuunsysteem, spieren en botten. Maar wist je dat veel mensen een tekort hebben? Onze patches bieden een handige manier om je lichaam te voorzien van deze belangrijke vitamine, zelfs als je niet genoeg zonlicht krijgt.

VITAMINE C

En wat dacht je van vitamine C? Deze krachtpatser staat bekend om zijn immuunversterkende eigenschappen. Met One More patches krijg je een extra dosis om je afweersysteem te ondersteunen, vooral wanneer je het nodig heb

VITAMINE K2

We weten allemaal dat vitamine K1 belangrijk is voor bloedstolling. Maar wist je dat er ook vitamine K2 is? Vitamine K2 is cruciaal voor verschillende aspecten van onze gezondheid. Het helpt niet alleen bij het behoud van sterke botten, maar voorkomt ook verkalking van de vaatwanden. Interessant genoeg is gebleken dat een toename van slechts 10 microgram vitamine K2 in je dieet kan leiden tot 9% minder sterfte door hart- en vaatziekten.

Maar dat is nog niet alles! Vitamine K2 heeft ook voordelen voor gewichtsbeheersing. Het helpt voorkomen dat mensen na het volgen van een dieet weer aankomen. Hoe? Door de vetverbranding te verhogen.

De combinatie van vitamine K2 met andere supplementen, zoals vitamine D, is ook van groot belang. Dit kan helpen bij de opname van calcium in je lichaam, waardoor je botten sterker blijven en je bloedvaten gezond blijven.

Kortom, vitamine K2 is niet alleen goed voor je botten, maar speelt ook een rol in het behoud van een gezond bloedvatenstelsel en kan zelfs bijdragen aan gewichtsbeheersing.

MAGNNESIUM

Magnesium is een essentieel mineraal dat een breed scala aan voordelen biedt voor je gezondheid, vooral wanneer het wordt gecombineerd met vitamine C, D, en K2.

  • Spier- en zenuwfunctie: Magnesium speelt een cruciale rol bij het reguleren van spiercontracties en zenuwfunctie. Het kan helpen bij het verminderen van spierspanning en krampen, wat vooral gunstig is voor mensen die regelmatig sporten of fysiek actief zijn.
  • Botgezondheid: Naast vitamine D en K2 draagt magnesium bij aan sterke botten en tanden. Het helpt calcium effectief te absorberen en naar de botten te transporteren, waardoor het risico op osteoporose en botbreuken wordt verminderd.
  • Stressvermindering: Magnesium staat bekend om zijn kalmerende effecten op het zenuwstelsel. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en slapeloosheid door de productie van stresshormonen te reguleren.
  • Hartgezondheid: Magnesium is betrokken bij het handhaven van een gezonde hartfunctie. Het kan helpen bij het reguleren van de hartslag, het voorkomen van hartritmestoornissen en het verlagen van de bloeddruk.
  • Bloedsuikerregulatie: Magnesium speelt een rol bij de insulineproductie en -gevoeligheid, waardoor het kan bijdragen aan het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Dit is vooral gunstig voor mensen met diabetes of een risico op diabetes.

Door de combinatie van magnesium met vitamine C, D, en K2 in Dekamin, profiteer je van een algehele ondersteuning van je gezondheid. Het versterkt niet alleen je botten en hart, maar het kan ook helpen bij het verminderen van stress, het reguleren van je bloedsuikerspiegel en het bevorderen van een algemeen gevoel van welzijn.

Dekamin voor meer energie

GEBRUIK

Het grote voordeel van de One More Patches is de snelheid waarmee het werkt.  Het komt ook voor dat het iets langer duurt, dat is meestal omdat je de stoffen echt flink te kort komt. Het wordt dan  aanbevolen om Dekamin minstens drie maanden te gebruiken voor merkbare effecten. Breng de pleister aan op een schone, droge huid en vervang deze elke 24 uur. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt tijdens het gebruik van Dekamin om eventuele ongemakken te verminderen.

En onthoud, Dekamin is geen vervanging voor medische behandelingen. Overleg altijd met een arts voordat je met een nieuw supplement begint. In het volgende deel van onze video zullen we dieper ingaan op de samenstelling en werking van Dekamin. Blijf kijken