Product presentatie One  more Patches

Sta op het punt getuige te zijn van een baanbrekende onthulling op het gebied van gezondheid! Team Holland verwelkomt je bij de primeur van de revolutionaire gezondheidspatches van One More. Ontdek zelf hoe deze innovatieve producten niet alleen buitengewoon effectief zijn, maar ook hoe jij kunt profiteren van ongekende voordelen door anderen te inspireren. Mis dit niet en kom erachter hoe je deze patches bijna kosteloos kunt bemachtigen. Jouw reis naar een gezonder leven begint op 1 mei!

OneMore producten
Hoe ziet de One More avond van Team Holland er uit?
Team One More Holland zal je alles vertellen over de producten van One More en waarom deze zo bijzonder zijn. Daarnaast laten we je zien hoe jij zeer voordelig deze producten kunt bestellen , en er zelfs nog iets extra’s aan kunt overhouden.

One More Patches

OneMore producten

One More heeft met zijn innovatieve patches een revolutie teweeggebracht in de wereld van persoonlijke welzijn. Deze patches, doordrenkt met geavanceerde technologieën en natuurlijke ingrediënten, bieden een effectieve en gerichte benadering van het verbeteren van verschillende aspecten van het dagelijks leven. De synergie van wetenschap en natuur maakt deze patches opmerkelijk effectief, of het nu gaat om het verlichten van stress, het bevorderen van mentale helderheid of het stimuleren van fysieke energie. Het gemak van de toepassing en de langdurige resultaten maken het een must-try voor iedereen die streeft naar een gebalanceerd en gezond leven. Waarom het niet proberen? One More’s patches bieden een laagdrempelige en doeltreffende manier om je welzijn te optimaliseren en je dagelijkse routine te verrijken.

Nieuwste producten

One More gaat verder dan alleen patches en introduceert met trots Pawsy, een revolutionaire lijn van producten die de gezondheid, hygiëne en levenskwaliteit van jouw geliefde huisdieren naar nieuwe hoogten tilt! Met geavanceerde nano-zilvertechnologie biedt Pawsy sprays en doekjes die effectief en doelgericht gezondheidsproblemen zoals schimmels, schurft, eczeem en overmatige haaruitval aanpakken. Maar dat is niet alles! Binnenkort komt er een nieuw, baanbrekend product op de markt, want bij One More staat innovatie nooit stil. Team Holland kreeg de primeur en zelfs zij waren aangenaam verrast door de verbluffende resultaten. 

Jouw beloning

Goede beloning

Bij One More omarmen we een uniek samenwerkingsmodel dat jou beloont voor je enthousiasme en inzet. Ontdek de mogelijkheden om niet alleen onze geweldige producten in de markt te zetten, maar ook persoonlijk beloond te worden door One More zelf. Tijdens onze exclusieve informatieavonden delen we meer over dit opwindende aspect van onze samenwerking. We geloven sterk in het delen van succes en willen jou de kans bieden om te profiteren van jouw passie voor onze producten. Ontdek hoe jij een positieve impact kunt hebben en nieuwsgierigheid kunt wekken over de beloningen die in het verschiet liggen. Samen streven we naar groei, succes en welzijn

One More Team Holland bestaat uit Eef van de Veerdonk, Dorrian van de Veerdonk en Claudia de Haas. Om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de One More Producten hebben we de handen in een geslagen en gaan een er een mooie avond van maken!