NIEUW!!! KOFFIE DIE ER TOE DOET

Koffie maar dan anders!  Omicoff is echt de moeite waard om je koffieroutine voor te veranderen. De smaken zijn intens maar de werkzame stoffen die er in zitten zijn bijzonder effectief.  Je drinkt niet zo maar een bakkie leut maar je versterkt je lichaam en geest met essentiële vitaminen en mineralen zoals vitamine A, C, en K, en mineralen zoals ijzer, calcium en kalium.

Daarnaast bevordert het een gezonde spijsvertering, verbetert de darmgezondheid en ondersteunt het gevoel van verzadiging. Ook helpt bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en ondersteunt het gewichtsverlies. 

En dan vergeten we nog bijna de buitenkant. de koffie bevat collageen die je huid weer laat stralen. 

 

Meer dan koffie

START JE DAG VOL ENERGIE MET OMICOFF!

De unieke combinatie van ingrediënten zorgen ervoor dat de koffie niet alleen erg smaakvol is maar zorgt het ook voor een goede bloedsuikerregulatie, natuurlijke energieboost, het verhoogt vitaliteit, zorgt voor een stralende huid en de rauwe cacao  fungeert als krachtige anti oxidant!

COLLAGEEN TYPE 1 en TYPE 3

Type 1 en Type 3 collageen zijn eiwitten die helpen om ons lichaam gezond te houden. Er zijn verschillende soorten collageen, en Type 1 en Type 3 zijn de meest voorkomende in ons lichaam. Omicoff biedt een praktische en smakelijke manier om collageen binnen te krijgen. Het helpt de huid strakker te maken, te vernieuwen en te verjongen, en kan helpen bij het voorkomen van rimpelvorming. Het kan ook helpen bij problemen zoals haaruitval. Collageen is belangrijk voor de gezondheid van de botten en biedt antioxidante ondersteuning aan het lichaam. Het is bekend dat de collageenspiegel in het lichaam afneemt naarmate we ouder worden, dus het nemen van collageensupplementen is belangrijk.

GINSENG

Omicoff draagt met plezier de definitie van de meest smakelijke en krachtige antioxidantondersteuning dankzij de ginsengplant die erin zit. Ginseng is een waardevolle plant die al eeuwenlang in Azië wordt gebruikt voor vitaliteit en dagelijkse prestaties. Het geeft het lichaam energie, helpt vermoeidheid te verminderen, ondersteunt celvernieuwing met zijn anti-verouderingseffect, helpt ontstekingen te voorkomen en verhoogt de antioxidantcapaciteit van cellen. Het ondersteunt het immuunsysteem, geeft energie en helpt het geheugen te versterken.

PAARDENBLOEM

Omicoff is de meest praktische en smakvolle manier om te profiteren van de nuttige mineralen gevonden in de paardenbloemwortel. Paardenbloem staat bekend als een dieetvezel, helpt bij het balanceren van de bloedsuikerspiegel, en ondersteunt de regulatie van het spijsverteringssysteem. Het is ook gunstig voor gewichtsverlies en helpt bij het ontgiften van het lichaam. Het ondersteunt de normale werking van het lichaam door het leveren van vitaminen, mineralen, vezels, polyfenolen en antioxidanten.

GUARNA

Guarana is een plant die groeit in Zuid-Amerika en meestal wordt aangetroffen in Brazilië. Dankzij guarana in Omicoff kan het worden gebruikt als een aangename tussendoortje, wat een gevoel van verzadiging geeft. Het ondersteunt en reguleert het hongermechanisme, heeft vetverbrandende eigenschappen en helpt bij het elimineren van vochtretentie. Het staat bekend als een vermoeidheidswerend en energieverhogend middel, een krachtige bron van antioxidanten en een belangrijke ondersteuning voor een heldere en energieke staat van zijn. Het vermindert cognitieve en mentale vermoeidheid, heeft antiverouderingseffecten en draagt bij aan de vernieuwing van de huid door de bloedcirculatie te bevorderen.
.