#1 Omega-3 Patch van One More

Ontdek hoe hard jij Omega-3 nodig hebt en hoe makkelijk is om aan die behoefte te voldoen met Omevia. De patches die zorgen dat de stoffen via je huid direct in het bloed worden opgenomen. Tot 95% betere opname dan orale inname.

Omevia Omega-3 logo

Waarom is Omevia zo goed voor jou?

 Omevia, verrijkt met omega-3, co-enzym Q10, DHEA en Pregnenolone, biedt voordelen voor verschillende aspecten van de gezondheid. Het is geschikt voor mensen die streven naar ontstekingsremmende ondersteuning, verbetering van geheugen en cognitieve functies, bevordering van een gezonde huid, haar en nagels, evenals balans in hormonale en metabolische processen.

Omega-3 optimaal welzijn

Essentieel voor algehele gezondheid, omega-3 is te vinden in vette vis, lijnzaad, noten en oliën zoals koolzaad-, camelina- en walnootolie. ALA, in lijnzaad-, koolzaad- en walnootolie, is cruciaal en ondersteunt cardiovasculaire gezondheid. EPA, afgeleid van ALA, heeft een anti-inflammatoire rol, terwijl DHA in vette vis vitaal is voor hersenfunctie en welzijn.

Omega-3 Omevia

CoQ10

Co-enzym Q10 (CoQ10) is een essentieel element voor menselijke gezondheid, met krachtige antioxidanteigenschappen die cellen beschermen tegen vrije radicalen. Het speelt een cruciale rol in mitochondriale energieproductie, ondersteunt een gezond hart, bevordert een gezond metabolisme en verbetert fysieke prestaties. Daarnaast staat het bekend om het verminderen van tekenen van veroudering door antioxidantenactiviteit en ondersteuning van mitochondriale functie.

Simpel

Pregnenolone wattes?

Naast omega-3 en co-enzym Q10 bevat onze patch ook DHEA, een natuurlijk hormoon dat cruciaal is voor hormonale balans, metabolismeregulatie en algemeen welzijn. Daarnaast biedt de patch Pregnenolone, een hormoon dat bijdraagt aan geheugen, cognitieve functies en ontstekingsremmende stressregulatie. Ervaar de synergetische voordelen van deze krachtige ingrediënten voor een complete welzijnsboost.

upport_agent

Simpel & effectief

Het gebruik van de Omeva-patch is eenvoudig: plaats deze gewoon op een schone, droge huid op de borst, vermijd harige gebieden en houd het gedurende 24 uur. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt om mogelijke irritaties te verminderen. Sommige mensen kunnen aanvankelijk tintelingen ervaren, maar dit is normaal en verdwijnt meestal na enkele uren. Het is belangrijk om het dagelijks te gebruiken, als aanvulling op een gezond dieet.

Een Omevia patch draag je 24 uur op je huid. Een verpakking bevat 27 patches en is voldoende voor 1 maand. De Omevia patches kosten 55, euro. Dat kan goedkoper door direct 4 verpakkingen te bestellen voor de prijs van 140 euro! Dat is direct bijna 40% korting.