QuantumX methode

Bio-resonantie met QuantumX, werkt op afstand met behulp van jouw DNA. Het analyseert de energie in je lichaam met veel detail en precisie. Een zachte, herstellende frequentie wordt dan toegepast en werkt samen met jouw lichaam om de gezondheid op die specifieke gebieden te verbeteren.

Meer detail

Elk element van ons lichaam heeft een energieveld met een duidelijk natuurlijk frequentiepatroon. Wanneer er ongemak of stress is, destabiliseert het patroon en kan QuantumX  dit opsporen.

Met behulp van DNA stuurt het apparaat een signaal naar het lichaam met behulp van het specifieke frequentiepatroon uit de database die relevant is voor dat orgaan of deel van het lichaam. Het patroon wordt dan teruggekaatst en elke vervorming duidt op ziekte, infectie, ontsteking of stress. Hoe stabieler het frequentiepatroon, des te energetisch evenwichtiger dat element van het lichaam. Onderstaande client heeft last van de linker schouder. Goed te zien door de bruine snipper.

De software van QuantumX geeft de resultaten weer op een gedetailleerd diagram van het lichaam en geeft de mogelijkheid in detail te analyseren. Op dit punt zullen eventuele bacteriën, schimmels, virussen of parasieten worden aangegeven voor verder onderzoek.​

Het herkent en helpt ook bij het bestrijden van bacteriële, virale, parasitaire en schimmelinfecties, waarvan vele onopgemerkt blijven in ons leven, maar een aanzienlijke invloed kunnen hebben op de gezondheid. Voor een holistische therapeut is dit buitengewoon nuttig om te begrijpen wat er in het lichaam als geheel gebeurt en hoe verschillende systemen elkaar beïnvloeden.

Het programma analyseert ook een selectie van de meest geschikte frequentiepatronen om de gezondheid te herstellen. Met behulp van alle verstrekte informatie stuur ik meestal meerdere signalen terug om het genezingsproces te stimuleren en daarmee het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren. Bovendien wordt meestal een energie toegepast om de energie van bacteriën, schimmels, virussen en parasieten te destabiliseren.

Het is niet-invasief en volledig pijnloos. Gevoelige personen kunnen echter tintelingen ervaren in het gebied van het lichaam dat wordt gescand.