De eerste jaren na mijn studie aan de Universiteit in Tilburg heb ik me vooral gericht op de marketing en communicatie van heel diverse bedrijven. Hard werken, steeds schakelen en bijscholen. Naast mijn full time job sportte ik heel regelmatig. Hockey stond op plaats 1 maar het trainen en lopen van de halve marathon met mijn sportvriendin was ook een belangrijk ding. Ik was echter erg vaak moe en ziek. Dat is niet prettig voor jezelf maar ook niet voor werkgever en als zelfstandige was het al helemaal niet handig. Nadat ik in een jaar drie keer op de eerste hulp terecht kwam en de artsen vertelde dat mijn bijna ontploffende buik tussen mijn oren zat was er gelukkig iemand die me naar een osteopaat verwees. 

Die osteopaat heeft mijn leven behoorlijk op zijn kop gezet. Ik begon aan een nieuwe versie van mijzelf. Ik ging beter eten, liet een aantal voedingsmiddelen weg en ik werd echt een ander mens. Nu lachen mensen wel eens en vragen of ik ouderdoms-ADHD heb. Ik voel me goed, eet goed en sport lekker. Eigenlijk ben ik de hele dag bezig. En als ik er zo over nadenk dan ben ik vooral bezig met gezondheid, zowel tijdens mijn werk als privé (tot ergernis van mijn 2 kinderen). 

Kort na dat levensveranderende bezoekje aan de osteopaat heb ik mijn bedrijf verkocht en ben ik weer gaan studeren. Al 14 jaar lang studeer ik en lees ik alles wat los en vast zit over voeding, behandelwijze, en zeker ook het sociaal emotionele stuk heeft mijn aandacht. 

Eerder werkte ik bij een biologische arts en de laatste 6,5 jaar werk ik als Orthomoleculair therapeut bij Raymedy centrum Eindhoven. 

Mede door de Corona lockdown gaat dit centrum in afgeslankte vorm verder en dat strookt niet helemaal met de manier waarop ik mijn beroep wil uitoefenen. Ik geloof in de kracht van een team, het werken met een team is voor mij belangrijk. 

Ik heb daarom gekozen voor een nieuwe weg en dat ga ik doen met nieuwe apparatuur die nog meer up to date is dan de Raymedy apparatuur. Niets slechts over deze methode want dit is een zeer effectieve manier van behandelen. Maar er is meer mogelijk en dat wil ik gaan ontdekken. 

De bedoeling is om dit met een flink team van professionele kanjers te gaan doen maar het vinden van een goed pand is nog een hele opgave. Mocht je toch alvast een behandeling nodig hebben dan kun je me natuurlijk mailen. 

Ondertussen bouwen wij aan BLAKEND! lifechanging healthcare. Ik hoop je daar ook snel eens te ontmoeten.